IM MALAYSIA BLOGGER

EDITOR JEJAK 87

Foto saya
Jasin, Melaka, Malaysia
Mohd Farid bin Baharudin @ Deejay Wid. Anak tunggal yang lahir pada 28 Februari 1987 di Melaka. Bekas pelajar Sek.Keb.Selandar, Sek.Men.Keb.Selandar, Sek.Men.Keb.Telok Mas dan Institut Perguruan Ipoh Perak. Mewakili negara ke Jepun pada tahun 2000. Pelatih PLKN Kump.2-Siri 2 tahun 2005. Anggota Perguruan Seni Silat Gerak Insan Seni sejak 2002. Bersama perjuangan HPA dengan no.keahlian 470711.MY01 berpangkat Pengurus Melati PLX. Berumahtangga pada 3 November 2007 dan menjadi bapa pada 28 November 2008. Berpengalaman menjadi juruacara dan terlibat dengan tugas sebagai seorang DJ sejak tahun 2001. Kini bertugas di salah sebuah konty terbuka di Melaka secara sepenuh masa. Pendokong perjuangan Pakatan Rakyat dari PKR.

KOMUNITI JEJAK 87

27 Julai 2009

DEODORANT: RADIX MEN & CENTELLA WOMEN

Hampir seminggu laman ini menantikan bahan untuk dicoret. Dan akhirnya kunjungan ke Pusat Agensi Jasin petang ini membuka sedikit ruang untuk aku menulis kaunter topik baru. Satu lagi produk halal lagi suci baru, kelahiran Al-Wahida Marketing (HPA) muncul di pasaran dan alhamdulillah aku telah memilikinya sebelum topik di laman rasmi pusat agensi membuat pengumuman mengenainya...


RADIX MEN & CENTELLA WOMEN
Berat Bersih: 60ml per botol
Harga: RM6.50 (ahli)
Nilai Mata: 1

Aku mendapatkan 1 Radix Men dan 1 Centella Women khas untuk isteriku. Seperti jangkaan, isteriku tersenyum lebar ketika menghidu haruman dari deodorant berkenaan. Semoga dengan kemunculan produk ini, umat Islam umumnya dan ahli-ahli HPA khasnya, akan meneruskan usaha memboikot produk-produk Israel dan semua produk yang diragui kesucian terutamanya barangan kosmetik. Terbukti HPA sentiasa meletakkan kepentingan ummah dihadapan. Setelah dikaji dan penciptaan terlaksana, kini kita mampu menggunakan deodorant dari tangan umat Islam sendiri tanpa rasa ragu-ragu terhadap bahan untuk proses ciptaannya.

Apa tunggu lagi?? Dapatkan segera melalui upline masing-masing atau terus ke stokis berhampiran, dan yang berada di sekitar Jasin, kunjungi pusat agensi di Air Merbau. Tak tahu di mana lokasinya? Sila kunjungi laman blog rasmi Kelab Sahabat Siti Khadijah yang telah sedia terpaut pada bahagian 'blogroll' pilihan editor laman ini (kanan anda).

*Sampingan:
Alhamdulillah, kunjungan ke PA juga membawa pulang katalog produk terbaru hasil idea dan usaha beberapa PJS di sekitar Melaka. RM3.00 saja harganya... Katalog ini memuat semua produk terbaru yang tidak terdapat dalam katalog kid niaga versi lama. Empat set katalog telah aku dapatkan untuk kegunaan aku, satu untuk isteriku jika pulang ke kampungnya, ayah dan ibu seorang satu untuk dibawa ke tempat kerja.Lebih mudah mempromosi dengan orang baru, tak kira dimana. Terima kasih untuk penciptaan katalog yang mudah dibawa ini.... GEMPUR TERUS GEMPUR !!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan